Kik vagyunk

Zygota Maros Meddőségi Klinika azon párok számára teremt új lehetőséget, akiknek rövidebb vagy hosszabb ideje nem sikerül természetes úton gyereket vállalniuk. Célunk, hogy megyénk és környező megyéink terméketlen párainak ne kelljen több száz kilométert utazni megfelelő kezelésre. Marosszentgyörgyi klinikánk a megfelel a legmagasabb elvárásoknak, magas képzéssel rendelkező szakemberek, a szakma legmodernebb módszereivel és felszereléssel várja a segítséget kérő párokat. Szakembereink, az Egyesült Amerikai Államokban valamint Magyarországon képezték tovább magukat, elsajátítva ott a legújabb módszereket és technikát. Meddőségi klinikánk azon kevés romániai központok közé tartozik, melyben kizárólag csak a mesterséges megtermékenyítéssel foglakoznak. Ez növeli annak a lehetőségét, hogy a hozzánk forduló terméketlen párok, komplex és személyre szabott kezeléssel gyermekáldásban részesülhessenek.

Tudományos szaktanácsadó:
Prof. Dr. Vajta Gábor MD., PhD., DSc., embriológus, VEC, Cairns, Australia
Pácienseinket felmentjük a gyógyszerek beszerzésének terhe alól. Kérésre szálláshelyeket is ajánlhatunk klinikánk közelében, melyet mindenki saját igénye szerint választhat ki és igényelhet. Ha szükséges, a Transilvania Bank klienseink rendelkezésére áll, személyi hitel felvétele céljából.
További részletekért, információkért keresse fel honlapunkat!

Előzetes bejelentkezés után látogassanak meg minket, hogy együtt keressük és találjuk meg problémáik megoldását! Nálunk tett látogatása után pozitív érzésekkel és a gyermekvállalásában megerősödve távozhat!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről!