Cine suntem

Pentru un cuplu, cel mai minunat sentiment de împlinire îl reprezintă momentul nașterii bebelușului lor, momentul în care devin părinți.

Dar când această minune nu se poate înfăptui pe cale naturală, toate speranțele sunt puse în intervenţiile de reproducere asistată.

În anul 2011 și-a deschis porțile Clinica de Fertilitate Zygota Mureș, un centru specializat în intervenții de reproducere umană asistată, unde cuplurile din județul Mureș, și nu numai, aveau la dispoziție, mult mai aproape de casă, servicii medicale de top, oferite de medici specializați în tehnici avansate de abordare a infertilității, care să-i ajute să-și vadă visul împlinit: un bebeluș al lor.

Scurt istoric

În anul 2012 a venit pe lume primul bebeluș obținut prin tehnica de fertilizare in vitro. În trei ani numărul copiilor a ajuns la 100, iar în anul 2019 am atins pragul de 500 de copii născuți.  În 10 ani s-au născut peste 900 de copilași.

Servicii medicale de top oferite de personal specializat

Clinica de Fertilitate Zygota Mureș funcționează într-o clădire modernă, amenajată conform celor mai exigente cerințe, cu dotări la standarde internaționale. Aici lucrează o echipă de profesioniști ce și-au însușit tainele profesiei, precum și tehnicile cele mai avansate, în centre din Statele Unite ale Americii și Ungaria. Succesul tratamentelor este garantat și de dotările cu cele mai noi echipamente, noi tehnici de stimulare.

Clinica noastră se numără printre puţinele centre din România, unde intervenţiile de reproducere umană asistată sunt efectuate ca unică activitate.

Succesul nostru, într-un deceniu de activitate, a fost marcat printr-un moment aniversar prin organizarea în anul 2021 a conferinței medicale ”Actualități în domeniul infertilității”, având ca invitați nume sonore la nivel mondial în domeniul reproducerii umane asistate, ale căror informații prezentate, din propriile experiențe, au completat bagajul de cunoștințe al personalului nostru specializat.

Facilități pentru pacienți

Începând cu anul 2015, Clinica noastră a fost acceptată în Subprogramul pentru fertilizare in vitro și embriotransfer, îndeplinind toate criteriile de eligibilitate impuse de Ministerul Sănătății.

Pentru a ușura accesul pacienților la medicamentele specifice pentru tratarea infertilității, în anul 2016 am înființat propria farmacie.

Din dorința de a fi un partener de încredere, oferim pacienților posibilitatea de a beneficia de servicii de specialitate complexe cu credite personalizate, cu plata în rate, prin intermediul Băncii Transilvania.

Suntem încrezători în expertiza și reușitele noastre și ne dorim să vă fim alături în demersul dumneavoastră de a vă ține în brațe propriul bebeluș.

Vă invităm la sediul nostru, în urma unei programări prealabile, pentru a găsi împreună modul cel mai eficient de rezolvare a problemelor dumneavoastră.

 

Clinica de Fertilitate Zygota Mures

Clinica de Fertilitate Zygota Mures

 

Înscrie-te acum la newsletter!

Fi primul care află ultimele noutăți!