Despre noi

Cursuri de perfectionare 2019

Intre 24 Iunie-5 Iulie si 28 August - 5 Septembrie 2019, in cadrul unui program de perfectionare isi vor desfasura activitatea in cadrul clinicii noastre medici si biologi cu acreditare europeana si experienta internationala. Dorim ca si pe aceasta cale sa crestem rata de succes a clinicii noastre.

Cine suntem

Clinica de Fertilitate Zygota Mureş şi-a deschis porţile pentru acele cupluri, care de un timp mai scurt sau mai lung aşteaptă fără succes să aibă copii. De acum încolo, cuplurile din judeţ, respectiv din regiune, nu mai trebuie să călătorească mai multe sute de kilometri, ca să poate beneficia de tratament, deoarece la Sângeorgiu de Mureş, într-o clădire amenajată conform celor mai mari exigente, specialişti de înaltă calificare încearcă să ajute, cu instrumentele şi procedeele cele mai moderne, cuplurile fără copii care apelează la ei. Specialiştii şi-au însuşit tainele profesiei, precum si tehnicile cele mai avansate în Statele Unite şi Ungaria. Clinica de Fertilytate Zygota Mureş este printre puţinele centre din România, unde intervenţiile de reproducere asistată sunt efectuate ca unica activitate. Prin tratamentul complex, dar totodată individualizat împotriva infertilităţii, creştem şansele cuplurilor care apelează la noi, de a avea copii.

Consultant ştiinţific:
Prof. Dr. Vajta Gábor MD., PhD., DSc., embriolog, VEC, Cairns, Australia

Bolnavii care apelează la noi vor fi scutiţi de demersurile obositoare pentru achiziţionarea medicamentelor necesare. Dacă se solicită, putem recomanda posibilităţi de cazare de mai multe niveluri în apropierea centrului nostru. Dacă este necesar, Banca Transilvania stă la dispoziţia clienţilor noştri cu credite personalizate.

Pentru mai multe detalii, informaţii, vizitaţi paginile noastre web!

Vizitaţi-ne după o programare prealabilă, ca să putem găsi împreună modul cel mai eficient pentru rezolvarea problemelor dvs., precum şi pentru a vă puteţi întoarce cu sentimente şi rezultate pozitive la ginecologul dvs.

Rezultatele noastre

Date statistice 2018
Vârsta sub 35ani 35-37 38-40 41-42 peste 43 ani
Embriotransfer 251 99 91 26 6
Sarcină pozitivă 108 38 26 6 0
Rata Sarcină 43,03% 38,39% 28,58% 23,08% 0%

Personal


2018 Copyright © www.fivmures.ro, All Rights Reserved | Powered by: 4M Concept Studio.