Testimoniale

Vă mulțumim ca ați ales Clinica de Fertilitate Zygota Mureș!
Vă  invităm  să impartașiți părerea Dumneavoastră cu vizitatorii paginei noastre. Datele Dvs. de contact nu vor fi publicate pe site, lânga mesajul Dvs. o să apară doar numele sau inițialele, în funcție de cum ați decis să completați rubrica.

Formular testimoniale
Adriana F.Ch.

Adriana F.Ch.

,

Recomand cu mare drag aceasta clinica si tin sa multumesc intregului personal, in special d-lui Dr Nagy Barna si lui Bogdan Carstea pt sansa pe care ne-au oferit-o, aceea de a fi parinti- Va multumim din suflet ! Ca idee "problema" a fost la mine: endometrioza( 5 chisturi), hipotiroidism, trombofilie....
Suntem mandrii ca MIHNEA PETRU foarte cuminte ,zambaret si bucuros ,a venit pe lume cu ajutorul echipei ZYGOTA . "Abia astept sa vina mami pe la voi sa o ajutati sa imi aduca si o surioara,suntem siguri ca impreuna vom reusi ."
Alexandrina Nicusan

Alexandrina Nicusan

,

Andreea si Marius Popa

Andreea si Marius Popa

,

Buna ziua, ma numesc Victor Gabriel si de 8 luni sunt fericirea lui mami si a lui tati, Andrea si Marius Popa. Multumim dlui dr. Nagy Barna, dr. Bogdan Carstea, precum si intregului personal al Clinicii de Fertilizare Zygota
Multumim ca existati si dati viata acolo unde de multe ori speranta a murit! Datorita voua ma bucur de cele doua nepotele Alexandra care in 8 mai 2018 va implini 3 ani si Anamaria care in 31 Ianuarie 2018 va implini un anisor! Datorita voua sora mea e acum cu adevarat implinita si se bucura de minunile ei alaturi de noi! Va multumim ca existat!!!
Gliga Ioana

Gliga Ioana

,

A. Z.

A. Z.

,

Suntem fericitii parinti ai unui minunat baietel , care a venit pe lume anul acesta un luna martie, datorita unei persoane exceptionale, d-na doctor Bartha Edina, careia ii multumim din suflet, pentru profesionalismul si dedicatia cu care s-a ocupat de noi inca de la prima consultatie. Personalul clinicii este deosebit de atent si am simtit din clipa in care am pasit prima data in Clinica ca vom reusii sa devenim parinti. Recomandam tuturor cuplurilor care doresc sa devina parinti, sa apeleze cu incredere la serviciile acestei Clinici.
Sarbatorile din acest an ne-au adus un al doilea ingeras in familie, gratie personalului exceptional din Clinica Zygota. Cu toate ca sansele erau sub 15%, noi am batut toate statisticile. Multumim frumos pentru tot. Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta familie a clinicii dumneavoastra. Sarbatori fericite si un An Nou cu car mai multi copilasi!
Ileana Matei

Ileana Matei

,

B.E.

B.E.

,

Köszönjük szépen a klinika dolgozóinak amit értünk tettek,az önök segítségével született meg az idén a mi pici csodànk.Hajráá ,csak így tovább.
Multumim intregii echipe de la clinica.. suntem fericitii parinti ai unui baietel .. dupa 7 ani de incercari...recomand cu incredere!!
Andreea M.

Andreea M.

,

Olimpiu F.

Olimpiu F.

,

Multumim lui Dumnezeu ca am descoperit aceasta clinica cu oamenii minunati,cu zanbetul pe buze mereu ave si noi un copil de 1an datorita lor
In data 24.10.2017 am devin parinti la doua minuni Antonia si Laurentiu .Multumim domnului doctor un om deosebit la fel ca si echipa va multumim tuturora. Sarbatori fericite si un An Nou plin de impliniri si copii minunati!!!
Simionca Alexandra

Simionca Alexandra

,

famila G.

famila G.

,

Multumim ca ati indeplinit dorinta de a deveni parintii unui baietel minunat...a fi parinte e cel mai frumos dar de la Dumnezeu...multumim frumos pentru tot cadru medical. Sarbatori fericite va dorim familia G.
Hálásan köszönjük a klinika minden alkalmazottjának amit értünk tettek, nekik köszönhetöen megkaptuk életünk legszebb ajándékát, a pici angyalkánkat. Áldott ünnepeket kívánunk és további sok sikert!!!!!
 Mónika, Zsolt és Alízka

Mónika, Zsolt és Alízka

,

H.L.

H.L.

,

Multumim intregii echipe de la clinica pt profesionalism si dedicatie, in special d-nei dr Bartha Edina si dr Carstea Bogdan, cu ajutorul carora am reusit sa ne indeplinim cea mai mare dorinta, aceea de a deveni parinti. Multumim din suflet! Sarbatori fericite! Noul an sa fie cel putin la fel de bun cum a fost 2017!
Multumim personalului clinicii . datorita lor am reusit sa ne strangem ingerasul in brate. . Recomandam cu cea mai mare incredere aceasta clinica. La multi ani ! Tineti-o in continuare tot asa. Va multumim din suflet.
Nagy Istvan si Anca

Nagy Istvan si Anca

,

Tatiana Cauni

Tatiana Cauni

,

Felicitari personalului din clinica. Din decembrie suntem pacientii dvs si ne simtit în siguranta în clinica dvs. Faceti lucruri minunate ...sunteti minunati.

Comunicate

Proiect de fuziune prin absorbtie Zygota&Babe SRL (PDF)

Vizualizeaza

2021 Copyright © www.fivmures.ro, All Rights Reserved | Powered by: 4M Concept Studio.